C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Fornells recupera el seu triatló amb la Artiem Half Menorca: 13/09/2021

Una de les millors proves en l’àmbit balear torna després de l'aturada obligada per la COVID, i ho fa amb totes les mesures de seguretat. L'alcalde Francesc Ametller ha assistit avui a la roda de premsa.

 

Fornells recupera el seu triatló amb la Artiem Half Menorca:

ImatgeFornells tornarà a lluir la seva versió de gala per a acollir aquest diumenge, a partir de les 7.30 hores del matí, una nova edició de la Artiem Half Menorca. L'illa recupera una de les competicions més rellevants en l’àmbit balear després d'un any d'absència obligada per la COVID-19 i ho fa amb una alta participació.

El Artiem Half Menorca suposa cada any una cita excepcional amb la qual acabar la temporada de triatló, alhora que permet descobrir l'illa. A més, un altre atractiu de la prova serà la coincidència amb les jornades gastronòmiques que permeten conèixer la cuina menorquina i que l'organització promocionarà especialment entre els participants, potenciant així un any més la versatilitat transversal de l'esdeveniment perquè l'impacte econòmic que genera beneficiï a diferents sectors de l'Illa.

La prova, que compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears, s'ha presentat oficialment aquest dilluns en la mateixa zona que el diumenge servirà d'arribada, amb la presència de la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, l'alcalde des Mercadal, Francesc Ametller, i l'organitzador de l'esdeveniment, Guiem Bosch.

 
 
 
 


C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries