C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Es licita el projecte d'adequació de diversos vials a Platges de Fornells, Son Parc i Coves Noves: 13/09/2021

L'Ajuntament des Mercadal licita el projecte d'adequació de diversos vials a Platges de Fornells, Son Parc i Coves Noves. 
Seran unes obres de millora del ferm, algunes voreres i millores en la senyalització. 

 

Es licita el projecte d'adequació de diversos vials a Platges de Fornells, Son Parc i Coves Noves:

ImatgeL'Ajuntament des Mercadal licita el projecte d'adequació de diversos vials a Platges de Fornells, Son Parc i Coves Noves. Seran unes obres de millora del ferm, algunes voreres i millores en la senyalització.  S'asfaltaran de nou els següents carrers:

A PLATGES DE FORNELLS: carrer de Dalt, des de la rotonda fins al carrer B; carrer Cavalleria, des de C/ de Dalt fins al C/ Montemar; carrer dels Jardins; carrer de Montemar, des de C/de Baix fins al primer tram del C/ Cavalleria, carrer de Baix, des de rotonda fins a la intersecció amb el C/ Montemar; sector de l'aparcament del carrer de S’Alcor.  

A COVES NOVES: carrer des Romaní, des de C/ ses Savines fins al C/ ses Coves. 

A SON PARC: carrer de l’Arenal, des de la rotonda fins al camí d'accés a la platja. 

El preu de sortida de la licitació és de 179.452,82 euros, iva inclòs. Les empreses interessades poden presentar oferta fins al dia 15 de setembre de 2021. Aquest projecte està inclòs en el PIC 2021 per a urbanitzacions i disposa d'una aportació aproximada de 141.000 euros del Consell Insular de Menorca. La resta l'aporta l'ajuntament des Mercadal amb fons propis. 

L'Ajuntament des Mercadal va millorant les zones turístiques any rere any, tot i que som conscients que encara hi queda molt per fer. Aquest any, a petició d'Ashome, també s'ha actuat a Son Parc, concretament al carrer en direcció a l'hotel Beach Club, cosa que ha possibilitat poder incorporar el bus de transport públic fins al mateix hotel, ja que el vial existent no permetia que el transport públic hi pogués circular. 

 
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries