C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Es Mercadal Es Mercadal es promociona per allargar la temporada turística: 22/07/2021

L’Ajuntament des Mercadal, amb la col·laboració de Foment del Turisme del Consell Insular de Menorca, ha elaborat un vídeo promocional del municipi. Aquest vídeo mostra imatges de diferents llocs des Mercadal, Fornells i les seves zones turístiques amb la finalitat de fer una crida a tots aquells turistes que encara no han comprat el seus bitllets per venir a l’illa i per desestacionalitzar la temporada turística.
 

 

Es Mercadal es promociona per allargar la temporada turística:L’Ajuntament des Mercadal, amb la col·laboració de Foment del Turisme del Consell Insular de Menorca, ha elaborat un vídeo promocional del municipi. Aquest vídeo mostra imatges de diferents llocs des Mercadal, Fornells i les seves zones turístiques amb la finalitat de fer una crida a tots aquells turistes que encara no han comprat el seus bitllets per venir a l’illa i per desestacionalitzar la temporada turística.

Tres joves són els protagonistes d’un aventurer muntatge audiovisual gravat aquesta temporada per promocionar un grapat d’activitats que es poden realitzar al municipi. El vídeo, gravat en quatre idiomes, vol atreure turisme de diferents nacionalitats i ser una crida per ajudar al sector hostaler, comercial i turístic en general de l’illa.
 

 


(Català i Francès)      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries