C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Programació especial d’activitats de juliol: 05/07/2021

Un any més l’Ajuntament des Mercadal, amb la col·laboració d’entitats culturals, esportives i de diferent teixit associatiu del poble, ha conformat una programació especial per al mes de juliol per as Mercadal i Fornells.

 

Programació especial d’activitats de juliol:

ImatgeUn any més l’Ajuntament des Mercadal, amb la col·laboració d’entitats culturals, esportives i de diferent teixit associatiu del poble, ha conformat una programació especial per al mes de juliol per as Mercadal i Fornells.

Aquest dilluns a les 10.30 h s’ha dut a terme la presentació de les diferents activitats que se celebraran aquest juliol als dos pobles. S’ha de tenir en compte que aquesta programació pot patir canvis a causa de la situació actual d'augment de casos de la COVID-19 a l'illa. De fet, de moment, avui s’ha iniciat la suspensió de les següents activitats as Mercadal: les Dotze Hores de Futbol Sala, el Torneig de Pàdel, el concert de Volcano (d’homenatge a la banda Genesis), la Cursa Popular i el concert de la Banda de Música des Mercadal, que també s’havia de celebrar a Fornells. Quan es van tancar les activitats i esdeveniments amb les entitats des Mercadal i Fornells el mes de juny, la situació sanitària era una altra. L'Ajuntament des Mercadal revisarà dia a dia l'organització de les diverses activitats i el compliment de la normativa sanitària vigent, posant en primer lloc la salut de tots els vesins i vesines.

Les dues programacions, per as Mercadal i per a Fornells, s’han imprès en fulls de paper reutilitzable per contribuir a la sostenibilitat del medi ambient. A l’interior també s’hi troben dibuixos per pintar amb els més petits de casa i fomentar així el patrimoni festiu. Com cada any entitats culturals, esportives i associatives del municipi participaran i formaran part d’aquests programes. Aquest any, enfocada als més petits de les nostres cases, la programació recull diversos tallers i contacontes tant as Mercadal com a Fornells. Per altra part, totes les actuacions i tallers d’aquest juliol les duran a terme artistes locals de l’illa. L’Ajuntament vol donar suport a tots els artistes locals possibles oferint una dinamització al municipi que atregui el turisme, ajudi el comerç local, la vida social, i que contribuesqui a millorar tota l’economia del municipi.

El regidor de Festes, Jordi Pons, assenyala que «des de l’Ajuntament prioritzam la seguretat i la salut dels nostres vesins i vesines i, per tant, no podem dur a terme aquells actes més característics de les nostres festes. Açò no vol dir que no es puguin organitzar activitats culturals, esportives, infantils, concerts en petit format o activitats amb aforament controlat. És el que pretenem amb aquesta programació, oferir un recull d’activitats per a petits i grans».

L’Ajuntament vol agrair la col·laboració als grups de l’oposició, a totes les entitats del poble que participen en aquesta programació, a la Banda de Música des Mercadal, a les forces i cossos de seguretat, a les dues brigades de l’Ajuntament, que tan bona feina fan, i a tota la gent que ha fet possible que aquest segon any tan atípic tinguem unes setmanes especials as Mercadal i Fornells.

 
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries