C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Impuls a la cultura del terme des Mercadal: 19/03/2021

L’Ajuntament des Mercadal ha presentat aquest divendres el programa «PRIMAVERA CULTURAL». Sota aquest nom s’engloben diverses activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia del municipi i de l’illa de Menorca. Aquest matí el regidor d’Hisenda i actual regidor de Cultura Jordi Pons ha presentat les activitats que es duran a terme aquesta primavera. El regidor ha estat acompanyat per una representació d’entitats i tècnics.

 

Impuls a la cultura del terme des Mercadal:

ImatgeL’Ajuntament des Mercadal ha presentat aquest divendres el programa «PRIMAVERA CULTURAL». Sota aquest nom s’engloben diverses activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia del municipi i de l’illa de Menorca. Aquest matí el regidor d’Hisenda i actual regidor de Cultura Jordi Pons ha presentat les activitats que es duran a terme aquesta primavera. El regidor ha estat acompanyat per una representació d’entitats i tècnics.

A la presentació s’ha fet un breu èmfasi a les activitats que durà terme l’Escola de Música i Dansa des Mercadal aquest mes de març. Aquestes actuacions es podran seguir a través de l’streaming de la Sala Multifuncional des Mercadal. També s’ha explicat la recol·locació dels tallers de Sa Cooperativa del Camp que es duran a terme aquestes vacances de Setmana Santa al municipi, l’acompanyaran l’espectacle familiar FROZEN el proper dia 8 d’abril.

Moltes de les actuacions d’artistes locals compten amb el suport del Conveni del Consell Insular «Rescat Cultural 2021». Aquest conveni ajuda a la contractació d’artistes de Menorca amb un import de fins a 5.300 euros (75 % del cost total).

«PRIMAVERA CULTURAL»Aquest impuls a la cultura i patrimoni des Mercadal convida residents i visitants a gaudir d’una cultura segura als diferents espais culturals del municipi. A partir de l’inici d’aquesta campanya de promoció cultural es difondrà el cartell de «Primavera cultural» en què es promocionen de manera general les diferents activitats culturals. Com cada mes, també se seguirà donant cobertura a l’actualitat i a la programació cultural des Mercadal i Fornells amb la programació en paper, que es reparteix porta a porta, i digital, que es difon per les xarxes socials. Aquest mes de març s’incorpora a la programació l’enllaç per adquirir les entrades de les diverses actuacions que es fan a la Sala Multifuncional, per tal de complir amb les mesures d’aforament indicades en cada moment. 

L’Ajuntament des Mercadal dona suport al sector cultural i audiovisual, i a tots els tècnics i gerents que fan feina dia a dia perquè la cultura estigui a l’abast de tota la ciutadania.

 
 
 
 


C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries