C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Presentació de l'edició Innovem Fest '20: 12/11/2020

Un any més l’associació INNOVEM escull Es Mercadal per dur a terme la tercera edició d’INNOVEM FEST, que tindrà lloc a la Sala Multifuncional de Mercadal els dies 26 novembre capvespre i 27 de novembre matí.

 

Presentació de l'edició Innovem Fest '20:

Imatge

Un any més l’associació INNOVEM escull Es Mercadal per dur a terme la tercera edició d’INNOVEM FEST, que tindrà lloc a la Sala Multifuncional de Mercadal els dies 26 novembre capvespre i 27 de novembre matí. A la roda de premsa han assistit el batlle des Mercadal, Xisco Ametller. Nati Benejam, Directora Insular d’ Innovació i Judith Morillas, Rosa Solà i Juan Gonzalez de l’associació INNOVEM.
 
L’Ajuntament col·labora un any més cedint a l’associació l’espai municipal de la Sala Multifuncional des Mercadal. El batlle Xisco Ametller, agraeix a INNOVEM triar el nostre municipi com ha punt de trobada per a empresaris, autònoms i professionals del món de la innovació, i convida a tots els assistents a les activitats, que ajudin a fomentar la restauració i el comerç local durant el punt de descans entre jornades.

L’edició 2020 d’INNNOVEM FEST arriba amb el lema A LA INTEMPÈRIE, en el sentit més ampli de la paraula. Des del sentiment que segurament molt autònoms, professionals i petits empresaris hauran tingut durant aquests mesos tan difícils, de no saber què passarà amb la seva empresa o de no saber com gestionar la incertesa. També en el sentit de la necessitat de COL·LABORAR, de fomentar el treball en equip, per fer front a una situació mai viscuda.  Aquest any no es vendran entrades, sinó que tothom que vulgui venir podrà demanar la seva invitació gratuïta. Aquest any s’animarà als assistents a berenar o dinar als bars i restaurants des Mercadal. Per tant, a partir del proper dissabte 14 de novembre, es podrà fer la sol·licitud d’entrades a través de la web d’INNOVEM. www.innovem.es. 

 
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries