C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge “TOTS I TOTES RECICLAM” la nova campanya de reciclatge de l’Ajuntament: 18/09/2020

Durant aquestes darreres setmanes de setembre, l’Ajuntament des Mercadal impulsarà la campanya mediambiental de reciclatge 2020. Aquest divendres matí els regidors de Medi Ambient, Javier Periañez i la regidora de Residus, Lali Garriga han presentat la campanya amb la col·laboració del GOB Menorca i Sa Xaranga.

 

“TOTS I TOTES RECICLAM” la nova campanya de reciclatge de l’Ajuntament:

ImatgeDurant aquestes darreres setmanes de setembre, l’Ajuntament des Mercadal impulsarà la campanya mediambiental de reciclatge 2020. Aquesta campanya es trasllada a les llars a través d’un tríptic informatiu. També s’ha elaborat una plana web amb divers material i informació sobre el medi ambient i el reciclatge a Menorca, especialment a Es Mercadal i Fornells.

Aquest divendres matí els regidors de Medi Ambient, Javier Periañez i la regidora de Residus, Lali Garriga han presentat la campanya amb la col·laboració del GOB Menorca i Sa Xaranga.

Aquest dissabte a les 19 h a la Sala Multifuncional es durà a terme la projecció del documental “OUT OF PLÀSTICS”, amb el GOB. Seguidament el grup realitzarà una xerrada informativa de com tractar els residus. L’activitat és oberta a tothom, per assistir cal inscriure’s al telèfon 699834845 o bé al mail programacioajmercadal@gmail.com, fins dissabte matí. Durant el cap de setmana també s’instal·laran dues taules informatives. Dissabte matí a Es Mercadal i a Fornells el diumenge matí, amb Sa Xaranga, informant la ciutadania amb material cedit pel Consoci de Residus de Menorca. Dies després es presentarà el vídeo informatiu de la campanya.

Per finalitzar els regidors de Medi Ambient i Residus animen a la ciutadania des Mercadal i Fornells a seguir reciclant i col·laborar en aquesta campanya municipal fent ús dels telèfons per la recollida d’estris i poda i de la deixalleria municipal.

 
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries