C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Oportunitat pels artesans: 22/07/2020

L’Ajuntament des Mercadal recolza un any més a tots els artesans que elaboren producte local. Aquest any a causa de les recomanacions sanitàries i per tal d’evitar aglomeracions s’ha decidit muntar aquesta fira artesanal de mostra i venda conjuntament amb l’associació d’Empreses d’Artesania de Menorca i Entre Mans.

 

Oportunitat pels artesans:

ImatgeL’Ajuntament des Mercadal recolza un any més a tots els artesans que elaboren producte local. Aquest any a causa de les recomanacions sanitàries i per tal d’evitar aglomeracions s’ha decidit muntar aquesta fira artesanal de mostra i venda conjuntament amb l’associació d’Empreses d’Artesania de Menorca i Entre Mans, els dies 25 de juliol, 15 d’agost i 5 de setembre a la plaça del Pare Camps des Mercadal.

Unes 10 paradetes ompliran la plaça amb un artista convidat a cada edició de la fira. Artesans de diferents oficis tindran l’oportunitat de vendre els seus productes de 19 h a 23 h, la fira comptarà amb una actuació per amenitzar el vespre.

L’Ajuntament dona suport a tots els artesans i anima a participar a la fira seguint totes les recomanacions sanitàries pertinents. A les entrades i sortides hi ha anunciades totes les recomanacions, evitar els encreuaments, dur mascareta i mantenir sempre la distància de seguretat. L’Ajuntament també ha donat a tots els punts de venda un gel desinfectant per a les mans de tots els seus clients.

Apel·lem a la responsabilitat individual i és per això que us demanam la vostra comprensió i col·laboració en tot moment.

 
 
 


Nota de premsa      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries