C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Es Mercadal es suma a la igualtat: 27/06/2020

Aquest any la presidenta de l’associació DIVERXIA juntament amb el batlle del municipi, la regidora d’igualtat i els grups de l’oposició del Partit Popular i l’Entesa, han volgut reivindicar amb els membres de l’associació i representants, la importància de garantir i preservar els drets de tothom.
 

 

Es Mercadal es suma a la igualtat:

ImatgeL’Ajuntament des Mercadal recolza un any més a tot el col·lectiu LGTBIQ+ . Aquest any la presidenta de l’associació DIVERXIA juntament amb el batlle del municipi, la regidora d’igualtat i els grups de l’oposició del Partit Popular i l’Entesa, han volgut reivindicar amb els membres de l’associació i representants, la importància de garantir i preservar els drets de tothom.

La regidora d’Igualtat, Regina Sintes destaca que “les persones hem d’estimar a qui vulguem, som un municipi obert i respectuós amb la diversitat”. Per aquest motiu la bandera LGTBIQ+ romandrà penjada de la Sala Multifuncional durant tota aquesta setmana. Cal lluitar contra l’LGTBI+fòbia i davant qualsevol mena de discriminació i violència per raó d’orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

El grup Diverxia Menorca és un espai de trobada i suport en matèria LGTBI+ que ha nascut per a visibilitzar la diversitat a la nostra illa i fer-la més plural, inclusiva i respectuosa. Per aquesta raó l’Ajuntament posa a l’abast la web de l’associació diverxiamenorca.com i el seu correu electrònic diverxiamenorca@gmail.com .

 
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries