C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge Millora de les instal·lacions del servei de transport públic regular des Mercadal i Fornells: 05/06/2020

La nova marquesina de l’avinguda Mestre Garí, té les característiques d’una mini estació modular compacte. Per altra banda també s'han adequat les parades de transport de Fornells amb plataformes per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Millora de les instal·lacions del servei de transport públic regular des Mercadal i Fornells:

ImatgeEl municipi ja disposa d’una estació preparada per atendre les necessitats de les persones usuàries del servei regular de transport públic. Aquesta actuació ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre el departament de Mobilitat del Consell i l’Ajuntament des Mercadal.

La nova marquesina de l’avinguda Mestre Garí, té les característiques d’una mini estació modular compacte. Disposa d’un espai interior, tancat amb vidres, adequat com a protecció tant a l’hivern com a l’estiu. Les obres per a la instal·lació de la nova marquesina han estat finançades amb un pressupost total de 62.542,75 € per la institució insular. L’Ajuntament des Mercadal ha pagat la direcció d’obra amb un total de 3.800€.

L’antiga pèrgola de l’estació sa reubicat al punt verd d’esbarjo ses usines, aquestes sembrades fa anys per avis i nets. Aquest punt on els joves actualment disposen d’espai per a la realització d’activitats de lleure com el parc d’skate i altres jocs juvenils ja disposa d’aquesta antiga pèrgola.

Per altra banda s'han adequat les parades de transport de Fornells amb plataformes per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes garanteixen i faciliten l'accés a l’autobús.

Es Mercadal, 5 de juny de 2020

 
 
 
 
 


C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries