C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO

ES MERCADAL - ENTITATS CULTURALS


 
Foto ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

Des del curs 2002-03, l’Escola Municipal de Música i Dansa des Mercadal forma part de la xarxa d’escoles reconegudes de les Illes Balears. Açò vol dir que té un pla d’estudis revisat per la Conselleria d’Educació i coordinat per un projecte educatiu en què s’especifiquen els continguts i els objectius de cada curs i nivell. S’ha de tenir en compte que cada nou curs aquest projecte educatiu es revisa i es completa per adaptar-lo a les necessitats del centre, millorant així la qualitat de l’ensenyament musical.

 

Logo XERRA I XALA

Xerra i Xala és la revista d'informació local que es publica as Mercadal. Amb una periodicitat trimestral, surt al carrer als mesos de gener, abril, juliol i octubre. Actualment té una tirada d'entre 600 i 700 exemplars per número i arriba a més de 320 subscriptors.

Podeu contactar amb l'equip de redacció a l'adreça xerraixala@gmail.com o al carrer de Lepant, 17.

 

Logo BANDA DE MÚSICA DES MERCADAL

La Banda es va crear a partir d’una agrupació de músics del poble que l’any 2005 van reprendre el seu instrument i feien un concert cada any. Després, any rere any s’hi han anat incorporant alumnes de l’Escola de Música.

L’any 2008 la formació va passar a denominar-se Banda de Música des Mercadal, i un any més tard es va constituir com a associació amb el nom d’Associació Banda de Música des Mercadal.

Actualment consta de 44 membres, nombre que progressivament s’anirà incrementant a mesura que l’Escola pugui proporcionar nous instrumentistes.

 

Logo JOVENTUTS MUSICALS

Des de la seva fundació, el passat 16 de maig de 2002, l'Associació de Des de la seva fundació, el 16 de maig de 2002, l'Associació de Joventuts Musicals des Mercadal i Fornells ha organitzat un total de 17 cicles de concerts, amb una participació mitjana de 10 intèrprets per cicle, la qual cosa fa que sumin un total de 170 els músics que han passat pels escenaris des Mercadal i Fornells al llarg d’aquests vuit anys d’història de l’associació, amb una àmplia i variada oferta musical quant a instrumentistes, estils i èpoques.

 

LOGO PUNTART

Punt@rt va néixer el 6 de setembre del 2006. Vista la gran afluència d'artistes del municipi, en un principi adherits a Aavib, es va considerar oportú formar una associació local. L'associació va sorgir en un moment en què necessitàvem una empara institucional per a la nostra iniciativa, per donar suport de la manera més propera als artistes des Mercadal i Fornells; alhora es donava l'oportunitat a les persones de tota l'illa interessades en pintura i fotografia de poder participar en cursos, exposicions i altres actes culturals.

 


 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries