C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     

Salutació del Batle

Voldria aprofitar l’oportunitat que em brinden les noves tecnologies de la informació per donar la benvinguda als internautes que s’interessin pel nostre Ajuntament o cerquin informació nostra. Heus-ne aquí un tast.

El nostre municipi és extens i ben divers, format per dos nuclis de població tradicionals: el des Mercadal, un poble d’interior molt característic i estès als peus de la muntanya del Toro, i, ran de mar, Fornells, un poble de pescadors pintoresc i d’una gran bellesa. A més, comptam amb deu zones turístiques situades a la costa nord de l’illa.

Estam situats, idò, al centre de l’illa de Menorca; tenim dos ports naturals, el de Fornells i el d’Addaia, i una gran quantitat de platges i cales, algunes de totalment verges i altres, més urbanes, dotades de tots els serveis necessaris; ens envolten amplis espais de gran interès mediambiental així com diverses zones humides, de conreu, i alzinars i pinars, etc., uns espais que mereixen trobar un moment per esser visitats.

També hi trobareu, entre l’un i l’altre poble, una gran quantitat d’activitats culturals, socials, educatives i esportives, a més d’oferir una reconeguda activitat firal. Tots aquests elements fan que el comerç i la restauració tenguin una gran anomenada. Estam lluitant i apostant per fer del nostre municipi un referent en equipaments públics d’àmbit insular, instal·lacions per al profit de tothom.

Volem convidar tots els visitants a conèixer-nos, amb la seguretat que seran rebuts amb l’hospitalitat que ens caracteritza. Tant a l’hivern com a l’estiu trobareu un lloc per compartir amb nosaltres uns moments de la vostra vida i, si vos agrada, potser fer una passa més i... quedar-vos a viure entre nosaltres.

Esper que aquesta web municipal sigui profitosa, útil i interessant per a tots els que ens vulgueu visitar. No dubteu a servir-vos d’aquesta finestra oberta a tot el món per fer-nos arribar peticions, queixes o qualsevol mena d’iniciativa que ens pugui ajudar a millorar i aconseguir una millor qualitat de vida per als nostres ciutadans.

Benvinguts al municipi des Mercadal.


El batle
 

 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries